Un incendi de vegetació ha cremat aquest migdia a Deltebre, concretament a la zona de Riumar, des de les 14.53 hores del migdia, quan s’ha donat l’avís als serveis d’emergències i extinció a través del 112.

Dos dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i dos avionetes s’han activat per sufocar l’incendi. El foc ràpidament ha quedat estabilitzat i només quedava el flanc esquerre sense control.

Sobre les 18 hores de la tarda s’ha donat per controlat moment en que s’han retirat els mitjans aeris. A la zona afectada resten un parell de dotacions, remullant el terreny per evitar qualsevol revifada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.