La candidata socialista a l’alcaldia de la Ràpita, Rosa Anglés, retreu a Esquerra Republicana que facin campanya presentant a Conxi Vizcarro com ex-militant del PSC. Anglés remarca que Vizcarro era simpatitzant però no militant i li retreu que no entregués la seva acta de regidora quan va passar a ser no-adscrita després de les càrregues de l’1-O. “Si ells volen basar la seva campanya en promocionar la senyora Vizcarro, em sembla bé, però que no faltin a la veritat. Perquè queda molt bonic dir que va estripar el carnet del Partit Socialista, i esta senyora no l’ha pogut estripar perquè no l’ha tingut mai”.

Rosa Anglés ha defensat que el pacte de govern va ser en clau local i no s’hauria d’haver trencat per temes nacionals. Igualment, defensa que el PSC va tenir una resposta contundent contra la desproporció policial l’1 d’octubre o que el senador socialista i expresident català, José Montilla, no va votar el 155.

Qui havia sigut regidora de turisme abans de l’octubre de 2017 (i en altres mandats anteriors) ha dit que a principis de legislatura va impulsar un pla estratègic econòmic per la Ràpita que ara dorm en un calaix. També lamenta que s’hagi perdut la marca turística Saborea España, que permetia a la Ràpita promocionar la seva cuina a nivell estatal i internacional.

Anglés també defuig les crítiques d’Esquerra contra el PSC i el PDeCAT a la Diputació de Tarragona per la millora de la carretera de Poblenou. Diu la candidata socialista que la Generalitat també n’és responsable perquè, per una banda, van presentar un projecte que la Diputació no podia assumir i, per l’altra, perquès als pressupostos del 2017 es va incloure una esmena per dotar de dinars aquesta obra.

El PSC proposa una reforma urbana de la Ràpita
Entre les propostes del PSC la Ràpita destaca una remodelació integral de la circulació del trànsit i la construcció d’un aparcament al centre del poble per acabar amb els problemes que es generen a l’estiu. També volen encarregar un estudi paisatgístic que contempli la reforma dels immobles més degradats.

En l’àmbit social, proposen la cració d’una incubadora d’empreses, d’una borsa local d’habitatge i d’una oficina d’ocupació pròpia. En turisme i comerç, aposten per la dinamització del trabucador i del mercat, o reconvertir l’Església Nova en un monument visitable. També proposen remodelar la piscina municipal o estudiar-ne la seva reubicació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.