ACN (Ulldecona) – Uns desconeguts han assaltat l’oficina de turisme d’Ulldecona d’on han robat dos ordinadors, una quantitat d’oli pendent de valorar així com una petita suma de diners. Els fets haurien tingut lloc durant el cap de setmana, en un moment que l’oficina es trobava tancada al públic.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha lamentat en declaracions a l’ACN que els danys i la pèrdua d’informació o documentació de treball causada per l’assalt són, de fet, més importants que el mateix valor del material robat.

No és el primer cop, però, que assalten l’oficina de turisme, segons ha recordat. Fa un parell d’anys ja van entrar-hi a robar, però llavors es van emportar només alguns objectes de poc valor. Es dona la circumstància que aquesta mateixa setmana un bar del poble va patir també un robatori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.