La Intervenció d’Armes i Explosius d’Amposta, va tenir coneixement de l’existència d’un inserit anunci en una plataforma de comerç en línia de compravenda de productes de segona mà, i on es posaven a la venda, bombes, granades de mà bales i morters de la Guerra Civil, per un valor de 300 €.

Després de diverses tasques d’investigació, es va contrastar l’autenticitat de l’anunci, detectant que l’anunciant era un veí de la localitat de Santa Bàrbara. Per al decomís dels artefactes va ser necessària l’actuació del Grup d’Especialistes en Desactivació d’Explosius de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, comprovant que els artefactes no contenien càrrega, pólvora de propulsió, ni explosiu algun en el seu interior.

Amb motiu de l’esmentada actuació, es va procedir a formular denúncia, el titular de l’anunci, per infracció a la Llei 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana ia l’aprehensió de 4 granades de mà de diferents models, 1 magrana de morter i 1 cua de morter.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.