Dissabte dia 16 de Març es va dur a terme la primera sessió BOOTCAMP a les Terres de l’Ebre, amb una participació molt bona.

Al camp futbol La Forja de Campredó dirigits per entrenador 54 persones van participar en una sessió de 60 minuts. En aquesta sessió va predominar els exercicis aeròbics intensos, combinats amb exercicis mes suaus de recuperació i treballs de força muscular.

Una dia magnífic amb un ambient increïble el qual va fer que tots els participants s’ho passessin d’allò més bé. Està previst que es realitzen més sessions d’aquest tipus que s’aniran informant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.