L’actual equip de Govern de Santa Bàrbara, ha arribat a un acord amb Adif i Renfe, per recuperar l’edifici de l’estació de tren de la població.

En aquests moments, segons assegurava l’alcalde Alfred Blanch, en una entrevista a La Plana Radio, el terreny de l’antiga estació de ferrocarrils de la població , es troba en l’expedient d’expropiació amb el qual Adif ha donat el seu vistiplau.

L’alcalde de la població destacava la importància de conservar l’equiment perquè “forma part de la història del municipi i ens recorda que fa anys a Santa Bàrbara també arribava el tren”. Blanch també explicava que “en un futur se li podria donar una bona rendibilitat a l’edifici” tot i que no volia concretar quina.

El procediment de recuperació de l’estació de trens planera, es troba ara en moments burocràtics: falta signar i acabar de tancar les condicions de pagament.

Notícia publicada per la Plana Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.