La portaveu d’Esquerra Tortosa lamenta la que considera un actitud “demagògica” dels partits polítics sobre l’anunci de reestructuració de les especialitats sanitàries a la ciutat. Maria Jesús Viña s’ha mostrat “estranyada” per la reacció “virulenta” de l’alcaldessa Meritxell Roigé, del PDeCAT, quan la setmana passada va criticar la decisió de Salut, titllant-la d’inacceptable. Viña creu que està actitud està motivada per la proximitat de les eleccions municipals i demana a la resta de partits que no facin servir esta qüestió “delicada” com arma partidista. Tot i això creu que no és motiu per trencar el pacte de govern amb el PDeCAT a falta de tres mesos per les eleccions.

La també presidenta d’Esquerra, destaca la generositat del seu partit en la confecció de les llistes amb la Tortosa Sí de Xavier Faura. Ella és l’única militant d’Esquerra entre els cinc primers números. Viña ha descartat parlar de possibles pactes post-electorals perquè diu que l’objectiu d’Esquerra és guanyar les eleccions.

Serveis informatius Ebredigital.cat