Més d’un centenar de patinadors i patinadores van participar a la primera jornada del campionat comarcal del Baix Ebre de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars (JEEC) de patinatge artístic que va tindre lloc al Perelló. Els participants eren des de categoria patufet passant per prebenjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i inscrites en els seus corresponents nivells A, B o C, representant al Club Patí Perelló, Club Patí Deltebre, Club Patí Jesús, Club Patí l’Aldea, Club Patí l’Ametlla de Mar i Club Patí Dertusa.

El 7 d’abril està prevista la segona jornada a Tortosa després d’una primera trobada que va donar els següents guanyadors: JUVENIL C: Tània Faus (CP Jesús). CADET C: Laia Llambrich (CP l’Ametlla de Mar). CADET B: Júlia Reverté (CP Deltebre). INFANTIL C: Anna Calvo (CP Jesús). INFANTIL B: Erika Pineda (CP l’Ametlla de Mar). INFANTIL A: Alex Arbó (CP l’Ametlla de Mar). ALEVÍ C: Claudia Argentó (CP l’Ametlla de Mar). ALEVÍ B: Nadia Ciardella (CP Perelló). ALEVÍ A: Júlia Cano (CP Perelló). BENJAMÍ B: Noèlia Gallego (CP Jesús). BENJAMÍ C: Paula Sebastià (CP Jesús). BENJAMÍ A: Jennifer Lopez (CP Perelló). PREBENJAMÍ C: Mariam Bouaanne (CP Dertusa). PREBENJAMÍ B: Anna Cruz (CP Perelló). PREBENJAMÍ A: Rebecca Patrica Gavrilas (CP Perelló). PATUFET C: Abril Gonzalvo (CP l’Ametlla de Mar). PATUFET B: Abril Meca (CP l’Aldea). TRIO: Wicked (CP Deltebre). QUARTET SECUNDÀRIA: No som el nostre réflex (CP Dertusa). QUINTET PRIMARIA: No vull escollir (CP l’Ametlla de Mar). QUINTET SECUNDÀRIA: En busca d’un somni (CP l’Ametlla de Mar). XOUS PRIMÀRIA: Billy Elliot (CP Deltebre). XOUS SECUNDÀRIA: Corbs (CP Perelló).

Els dos nivells de competició i totes les categories van tenir cabuda en una competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport de l’Ajuntament i el Club Patí Perelló. El lliurament de premis va estar presidit per l’alcalde del Perelló, Ferran Cid i Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.