L’incendi de Benifallet ha quedat extingit, després que els efectius del cos de bombers hagen treballat durant tota la nit després de donar-lo per controlat als voltants de les onze. Un cop van rebre l’avís a les 19:12 hores del vespre hi van desplaçar fins a deu dotacions fins als llocs dels fets que van donar estabilitzat l’incendi a les 21:17 hores.

En total van cremar, segons els agents rurals, al voltant de 500 metres quadrats de la zona de l’Ullal al poble de Benifallet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.