El dissabte, 16 de març, va tenir lloc l’acte de cloenda de la “V Setmana de l’Activitat Física i la Salut”. En aquest es va fer un reconeixement a esportistes, persones i entitats vinculades al món de l’esport.

Els primers en rebre el seu guardó van ser els esportistes més joves que havien obtingut la temporada passada meritoris resultats representant els seus centres dintre els Jocs Esportius Escolars de Catalunya organitzats pels Consells Esportius o bé dintre les seves respectives Federacions representant els seus clubs. Ja  en l’apartat de RECONEIXEMENT A ENTITATS, es va fer un reconeixement al CLUB CICLOTURISTA JESÚS “PRIMITIVO CONESA” pels 15 anys d’organització de la Trobada Cicloturista al costat de la Marató de TV3, el RECONEIXEMENT A LA CONSTÀNCIA I VOLUNTARIAT va ser per SISCO PAREDES per la seva trajectòria dintre el CF Jesús Catalònia i el seu dia a dia al costat de les entitats del poble. També les entitats van voler fer un RECONEIXEMENT ALS SEUS ESPORTISTES. Els guardonats van ser l’EQUIP FEMENÍ DE PÀDEL DE JESUSSPORT, els runners de muntanya JOSÉ FERNÁNDEZ i ÀNGELS BORRÁS i l’equip de Futbol Aleví del CF JESÚS CATALÒNIA. Dintre la categoria per optar al MILLOR ESPORTISTE, les persones nominades van ser la twirler CINTA ESCODA del Club Twirling Tortosa, el triatleta CARLES ROIG, el pilot de motociclisme JEREMY ALCOBA, el runner CISCO JUÁREZ dintre la disciplina del Swim-Run, els balladors esportius MERCÈ LLORCA, GIUSEPPE SGROI, CARME FRANCH i PAU ALAIXENDRI del Club Ball Esportiu Twist Jesús, l’atleta XAVI ANDREU de l’ATE i la patinadora LAURA CHAVARRIA del Club Patí l’Aldea.

D’entre tots ells va resultar escollit guanyador XAVI ANDREU FERRANDO, que a les files del Club Atletisme Terres de l’Ebre va assolir la temporada passada la medalla d’or en Pentatló i en la prova de 100 i 400 tanques als campionats de Catalunya i d’Espanya.

L’acte va comptar a la presència del Sr. Víctor Ferrando, Alcalde-President de l’EMD de Jesús, la Sra. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa i la Sra. Cinta Espuny, Representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre. Acompanyats de les entitats esportives i del nombrós públic assistent, van fer aquest reconeixement públic al món de l’esport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.