En l’assemblea extraordinària del passat divendres dia 15 de març, el soci per unanimitat, va aprovar el comunicat fet per la junta directiva. L’any vinent, es renunciarà al primer equip tal com ha estat plantejat aquests anys.

La crítica situació econòmica de l’entitat sumada a les exigències insostenibles i fora de qualsevol lògica per part de les administracions públiques, han fet que el soci no hagi tingut més remei que aprovar una decisió dolorosa però necessària per salvar l’entitat.

El futur contempla en la parcel·la institucional, eixugar el deute, i en la part esportiva potenciar encara més el futbol base, mantenir l’equip de futbol sala, i fer un equip sènior amb jugadors del poble i de la zona a la categoria.

El soci també va aprovar el no acceptar l’entrada de capital exterior ni una possible cessió de la plaça del primer equip.

El president de l’Ascó va comentar que “exposant tota la problemàtica que té el club i les obligacions que té a partir d’ara, el soci no ha posat cap impediment i és d’agrair“.

Sobre el futur de l’Ascó, Muñoz ha dit que “el futur és tornar als orígens amb la idea per la qual es va formar el club, hem de tornar al futbol amateur, oblidar el futbol de nivell pagant diners i oferir d’altres opcions, hem d’aprofitar les instal·lacions que tenim, les condicions que podem oferir, però el que és el futbol semiprofessional a casa nostra s’ha acabat“.

El President va ser clar al dir que” no crec que la inspecció a nosaltres hagi estat aleatòria, pensem que tot pot venir amb la denúncia d’un particular” “m’he reunit amb polítics, amb el president de la Federació Catalana, amb els inspectors de l’agència tributària, del president de la Federació Espanyola encara espero resposta, i d’aquestes reunions l’únic que he tret són bones paraules i que ens acollim a la llei, però aquesta com està contemplada és inviable per qualsevol club amateur“.

No tots els clubs compleixen amb la llei com nosaltres, i per lo tant, ens retirem. Avui tothom mira cap a un altre lloc perquè ha sigut l’Ascó, però que ningú tingui cap dubte que al final tothom passarà per aquest tràngol. I després potser es trobarà el consens que ara no hem trobat“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.