Una persona ha mort aquest dijous a primera hora del matí després de ser atropellada per un tren que ha sortit aquest matí des de l’estació de Tortosa i a l’altura de Miami Platja (Mont-roig del Camp), s’ha produït el sinistre.

Es desconeixen les causes de l’atropellament en un tram de via que no té tanques de protecció i que és habitual la cruïlla de vies per anar d’un costat a un altre en aquest punt del nucli de Miami. Tampoc és descartable que l’atropellament hagi estat intencionat, el que suposaria un possible suïcidi.

Passades les 9.00 hores Renfe ha alertat a través de Twitter que la circulació de trens estava paralitzada en la línia R16, entre l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils (les dues estacions que delimiten aquest tram de via a la Costa Daurada.

Bombers. Mossos, Policia Local de Mont-roig del Camp i SEM han rebut l’avís del telèfon 112 d’emergències a les 8.39 hores del matí. Concretament, l’atropellament s’hauria produït a l’altura de l’avinguda Califòrnia, de Miami Platja.

Afectacions en el servei

Derivat de l’atropellament, el tren que circulava des de Barcelona (Estació de França) a les 07.43 hores fins a Tortosa (10.29 hores) aquest dijous excepcionalment finalitza a l’estació de Cambrils, davant la impossibilitat de prosseguir cap al sud.

Per la seva banda, el tren amb origen Vinaròs / Tortosa (7.39 hores) i destinació Barcelona (Estació de França) 10.29 hores es troba aturat entre les estacions de l’Hospitalet de l’Infant. Per aquesta raó s’ha establert un servei alternatiu per carretera per a l’evacuació dels passatgers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.