L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa organitzen aquest divendres, 15 de març, a partir de les 10.30 hores, una Jornada que sota el títol  “Navegabilitat del riu Ebre. Economia, empresa i turisme”, a la seu de la Cambra de Comerç.

La trobada pretén reunir tots els actors públics i privats relacionats amb la navegació de l’Ebre, ja que l’objectiu és poder analitzar conjuntament i posar solucions a problemàtiques comunes sobre aquest tema i, a la vegada, posar sobre la taula els projectes de futur envers la navegabilitat del riu i la seva viabilitat.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del director de l’IDECE, Alfons Montserrat, el president de la Cambra de Comerç, José M. Chavarria, i la responsable de navegació de la Comisaría de Aguas de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), Elena Pérez.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.