Per segona vegada aquesta temporada, la capital del Montsià serà l’escenari d’una Trobada d’Escoles de l’RT Tarragona.

El programa de Trobades d’Escoles de Bàsquet de l’RT Tarragona quasi bé arriba al seu final. Aquest proper diumenge 17 de març la ciutat d’Amposta rebrà a tots els nois i noies que participaran en la sisena edició d’aquestes trobades en el que portem de temporada. El Pavelló d’Amposta s’omplirà, com ja va passar el passat 2 de desembre, de nois i noies per gaudir d’una gran jornada de basquetbol. Aquesta activitat s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració del Club Bàsquet Amposta, que aquest any està de celebració amb el seu 70è aniversari.

En aquesta trobada trobarem equips en categoria de Premini i Escola, dels clubs CB Cantaires, CB Alcanar, CBA Vinarós, AE La Sénia, CBA Peñíscola, CB Rapitenc, AD Torreforta i del club local CB Amposta. La jornada començarà a les 10:15h del matí i comptarà amb un total d’11 partits repartits en tres pistes.

La Gran Trobada Final d’Escoles d’aquesta temporada es realitzarà el proper 7 d’abril a la població d’Alcanar, segellant d’aquesta forma una temporada magnífica d’activitats des del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.