Neix Desperta’t Alcanar. Una agrupació d’electores i d’electors sorgida de la voluntat de veïnes i veïns d’Alcanar amb l’objectiu d’oferir una alternativa política al seu municipi.

Desperta’t fonamenta la seua actitud de partit en creure en una societat més justa, en un model polític que no deixe enrere a ningú i que equipare la igualtat d’oportunitats entre tots.

Lluiten per un model de política participativa que substituïsca a la representativa; les ciutadanes i ciutadans tenen molt a dir i cal escoltar-les i fer-les partícips de la gestió municipal.

Treballen pel seu municipi i els seus ciutadans de les tres poblacions que formen part: Alcanar, Les Cases d’Alcanar i Alcanar-Platja.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.