CENFIM (www.cenfim.org), clúster del moble i centre d’innovació en hàbitat de la Sénia (Tarragona), va organitzar el passat dijous una nova sessió tècnica en el Wecontract BCN (www.wecontractbcn.com), el showroom que gestiona a Barcelona.

La Jornada, sobre disseny en projectes Contract, va reunir una trentena d’arquitectes, interioristes, hotelers i professionals del sector Contract, els quals van poder gaudir d’una experiència immersiva en el Sofia Hotel de Barcelona.

De la mà de la Montse Garrigós i d’Emma Redondo, sòcies fundadores del MoeM Studio Interior Design, els assistents van recórrer els espais dissenyats per aquest estudi per a aquest prestigiós hotel de la Ciutat Comtal. A continuació, dues de les marques WEcontract BCN van presentar solucions des del punt de vista tècnic per a aquest tipus de projectes. D’una banda, Vergés, que ha participat en els espais de restauració de l’hotel, proveint mobiliari fet a mida per a l’espai. D’altra banda, NMC va presentar una nova solució per a l’aplicació de paviments laminats en projectes de decoració d’espais Contract.

L’Hotel Sofia de Barcelona és un exemple de transformació d’un hotel icònic de la ciutat que l’ha portat a ser reconegut com el millor establiment hoteler de Barcelona en els Premis Caixabank Hotels & Resorts 2019. L’hotel ha estat nominat en 2 categories en els Premis CondéNast Traveler 2019.

Un resultat no casual. En el projecte de remodelació, SELENTA Group ha comptat amb la col·laboració de Jaume Beriestain Studio i del MoeM Studio Interior Design. Beriestain es va encarregar del disseny dels espais de restauració, mentre que el MoeM ha signat l’interiorisme de les habitacions i altres espais comuns.

Sobre WEcontract BCN

WEcontract BCN és un espai pensat per facilitar la feina d’arquitectes, interioristes i promotors que busquen solucions per als seus projectes d’obra nova o reforma.

En ple Passeig de Gràcia a Barcelona, ​​davant de la Pedrera, WEcontract ofereix als professionals una gamma completa de mobiliari, paviments, revestiments, il·luminació, tèxtils, aixetes i bany. A l’espai es presenten solucions integrades pensades per a diferents segments de mercat, a més d’una àmplia exposició de producte.

Una iniciativa de dotze empreses amb oferta complementària per al canal Contract. En el seu showroom trobaràs les últimes tendències per a Contract a Aixetes, Banys, Mobiliari, Paviments i revestiments, Tèxtil, Cadires i taules, Il·luminació, Decoració, Materials i domòtica.

Sobre CENFIM

CENFIM, clúster del moble i centre d’innovació en hàbitat, té com a missió contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses en la cadena de valor de l’hàbitat. És una entitat sense ànim de lucre participada per les associacions empresarials del sector moble i entitats públiques. CENFIM compta amb 130 empreses associades dels sectors de l’hàbitat: mobiliari, fusteria, paviments, bany, il·luminació i tèxtil.

CENFIM contribueix a la competitivitat de les empreses associades per millorar les seves capacitats de comercialització i innovació a través de projectes col·laboratius.

CENFIM ha posat en marxa el major marketplace d’interiorisme hoteler, InteriHOTEL (www.interihotel.com), amb edicions anuals a Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Tenerife i Màlaga, els showrooms WEcontract BCN a Barcelona i Madrid i la plataforma en línia HIcontract.net

Les activitats d’innovació se centren en tres àmbits: digitalització, sostenibilitat i disseny de producte

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.