La família de Deltebre que ahir dimecres va fer una crida en  recerca de donants del grup sanguini A per al tractament del seu fill afectat per una greu infecció, ha confirmat que ja compta amb el donants necessaris per dur a terme el tractament.

Des de que va fer-se públic el missatge, centenars de mostres d’extracció es van succeir a les xarxes i a tots els mitjans. Va ser en poques hores que el cupo de donants ja estava complert una situació que va fer que Lucia Lliso Franch es mostrés completament agraïda “Moltíssimes gràcies a tothom per compartir i preocupar-se per l’estat del meu fill. Però ja està complert. Moltíssimes gràcies per la solidaritat que heu mostrat“.

Al mateix temps han recordat que el dia 16 de març el Banc de Sang i Teixits es desplaçarà al CAP de Deltebre per falicitar la donació de sang. Malgrat que el seu fill no la necessita, la família del xiquet ha animat a la gent a anar a donar sang i “ajudar a altres persones que es troben en la nostra situació“, tal i com comentava a través de les xarxes la tia d’Adrià Fuen Lliso.

El xiquet de Deltebre patix una malaltia crònica que afecta el sistema immunitari i ara es troba ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per una una infecció bacteriana greu que li afecta tot el cos. L’equip mèdic que tracta al menor ha considerat com a únic tractament viable la transfusió de granulòcits, una cèl·lula que es troba a la sang. Durant el dia d’ahir es va aconseguir els donants necessaris per fer el tractament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.