L’il·lustrador català Ignasi Blanch és l’autor del disseny del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘ d’aquest any. Ignasi Blanch ha creat tot un seguit de personatges, nedadors, nens, nois i noies que donaran vida al Mulla’t 2019 i que representen la societat que es mulla per l’esclerosi múltiple. El Mulla’t se celebrarà el diumenge 14 de juliol a les piscines amb una imatge fresca en què hi predominen els blaus i roses. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell d’aquest any i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada per captar fons per l’esclerosi múltiple.

Ignasi Blanch és l’únic representant de Catalunya i de l’estat espanyol en el projecte internacional East Side Gallery sobre el Mur de Berlín. Des de l’any 2005 coordina el projecte “Humanitzem hospitals” per a, conjuntament amb els seus alumnes d’il·lustració, aplicar en directe dibuixos de gran format als espais de pediatria de diversos hospitals. Aquesta és una proposta per facilitar als més petits l’estada als centres mèdics i ajudar-los en una etapa complicada.

El disseny del Mulla’t 2019 coincideix també amb la sortida del llibre solidari Liv on creat conjuntament per Ignasi Blanch i la cantant Olivia Newton-John a benefici de la recerca del càncer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.