Els Mossos d’Esquadra també han pogut resoldre un robatori en un Mas ubicat a la població de Garcia (Ribera d’Ebre) ocorregut el passat mes de desembre de l’any passat. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van tenir coneixement que algú havia forçat els accessos d’un Mas propietat de persones residents a l’estranger i havia sostret nombrosos objectes de l’interior. A l’exterior del habitatge també van ser localitzats altres objectes preparats per emportar-se’ls.

Les indagacions policials van permetre el passat 26 de febrer la detenció d’un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra d’Ebre com a presumpte autor del robatori amb força en el Mas.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de Falset i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.