L’any 2018, 11.547 persones de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre tenen accés a La Meva Salut (LMS), cosa que representa un 9,77% dels pacients.

Per equips d’atenció primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut a Terres de l’Ebre, els que tenen més població amb accés a LMS són: l’EAP Terra Alta amb el 19,50%, l’EAP Ulldecona – La Sénia amb el 15,39%, l’EAP l’Aldea – Camarles – l’Ampolla amb el 14,20%, i l’EAP Flix amb el 10,94%.

La Meva Salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia com fer tràmits i consultes de forma segura i confidencial.

S’hi inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com el pla de medicació vigent, les voluntats anticipades i donacions. També s’hi pot consultar l’agenda personal amb les visites i proves diagnòstiques programades pendents o la informació sobre el procediment quirúrgic pel qual s’està en llista d’espera.

A més, des del passat mes d’octubre, els pares, mares o responsables legals de persones menors de 18 anys poden demanar l’accés a La Meva Salut dels seus fills. L’accés a LMS dels fills es manté fins que tenen 18 anys, i entre els 16 i els 18 anys es necessita l’autorització del fill per accedir-hi. Per a les persones de les quals es té la responsabilitat legal, l’accés es pot mantenir més enllà d’aquesta edat sempre que el document legal ho indiqui explícitament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.