El dissabte 16 de març al camp de futbol de l’EMD de Campredó tindrà lloc una sessió de Boot Camp, una modalitat esportiva de gimnàs però a l’aire lliure.

És un mètode d’entrenament apropiat per a tothom perquè utilitzem principalment el cos per a realitzar els exercicis, sense aparells ni tècniques complicades, com esquat, flexions, Burpees, carreres . Es presenta com una activitat dinàmica i divertida, serà d’11,00 a 12,00 hores i dirigida per instructors titulats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.