Dissabte 2 de març Jesús celebra el “Carnaval de la vora del canal 2019”. A les 17.30h està prevista la Xocolatada Popular i Concentració de disfresses al camp de futbol. Per donar inici a la rua de Carnaval a partir de les sis de la tarda on grans i petits, formarem l’espectacular rua de disfresses per acompanyar Sa Majestat Carnestoltes i la seva cort carnal pels carrers del poble fins arribar a la pèrgola. Allí tindrà lloc el discurs de Sa Majestat Carnestoltes.

Ja per la nit, al Casal Jesusenc, ball de màscares amb el Grup Zamba Show seguit de música jove amb Dj,s. Enguany hi haurà com a novetat el recorregut de la rua de disfresses, premis a la millor disfressa grupal/comparsa, a la millor disfressa individual i l’entrada organitzada a la pèrgola per poder així el jurat i el públic, valorar i gaudir de les diferents rues i comparses de penyes i colles d’amics. El veredicte del jurat es farà públic la mateixa nit al ball.

L’Acte està organitzat per la Secció de Festes de l’EMD de Jesús i amb el suport de l’Associació de Dones, l’AMPA de l’IE Daniel Mangrané, el CF Jesús Catalònia i el Grup de Teatre Euterpe. Jesusencs, jesusenques i tothom que ens vulgui acompanyar, correu, balleu i xaleu de valent, ha arribat l’hora d’acompanyar a Carnestoltes en desfilada i la festa ha de ser ben animada!

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.