La directora dels serveis territorials de Salut i gerent de CatSalut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, s’ha incorporat a l’equip d’ERC-Tortosa Sí que encapçala l’advocat tortosí Xavier Faura.

Lleixà ha decidit sumar-se a la candidatura amb què els republicans concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig amb l’objectiu de treballar en la construcció de la Tortosa Republicana.

M’uneixo a l’equip d’ERC-Tortosa Sí per millorar la ciutat i, sobretot, per millorar la qualitat de vida de les persones”, ha manifestat. Lleixà és infermera, psicòloga i professora associada a la facultat d’Infermeria del Campus Terres de l’Ebre de la URV.

L’assemblea de militants d’ERC Tortosa aprovarà pròximament la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals, que serà una llista cremallera que combinarà l’experiència amb la renovació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.