Quatre vehicles s’han vist involucrats en un accident en sentit sud cap a les Terres de l’Ebre a l’AP-7 a l’altura de la sortida Vandellós-Hospitalet de l’Infant, en una topada multitudinària on es desoneixen les causes fins al moment, al punt quilomètric 282. Fins al moment es coneix que hi ha dos camions i una autocarava implicats en el sinistre.

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins als llocs dels fets. L’autopista ha quedat tallada en sentit sud.

Ampliarem la informació

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.