Centenars de persones s’ha dirigit aquesta tarda cap a l’AP-7 per provocar nous talls a les carreteres a les Terres de l’Ebre. Els manifestants es troben al quilòmetre 310 i han aturat el trànsit en els dos sentits de la marxa. Els talls s’han fet en motiu de la vaga general del 21-F.

Des de primera hora del matí, diversos manifestants han tallat l’AP-7 a l’Hospitalet de l’Infant i posteriorment a l’Ametlla de Mar, a més de l’N-340 a Camarles. Entre les 8 i les 9 del matí les carreteres han recuperat la normalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.