L’equip d’ERC-Tortosa Sí promou un procés de participació ciutadana perquè els tortosins i les tortosines els traslladen què farien per obrir la ciutat al riu Ebre. “El riu és el fil conductor de la nostra vida, de la nostra cultura, és el símbol d’identitat de les Terres de l’Ebre i volem que Tortosa s’obri al riu”, ha explicat el candidat republicà a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura. Una obertura que es podria fer amb l’habilitació d’un passeig fluvial tant al marge esquerre, on s’allargaria l’actual fins a Remolins, com al dret.

Abans de tancar la seua proposta ERC-Tortosa Sí opta per demanar la col·laboració de la ciutadania. “Volem conèixer quines són les inquietuds i les idees de la població”, ha dit Faura. En aquest sentit, ha posat en marxa una campanya a través de les xarxes socials amb el títol “Volem obrir Tortosa al riu, ens ajudes?”, amb una imatge de l’Ebre que incorpora de forma virtual un passeig fluvial a cada marge de riu.

La ciutadania pot fer arribar les seues aportacions a ERC-Tortosa Sí a través de les xarxes socials. Així es poden fer arribar les propostes a la pàgina de Facebook d’Esquerra Tortosa, al perfil d’Instagram, a través de WhatsApp al número 642121721 o per correu electrònic a [email protected]
El procés de participació ciutadana s’allargarà durant tres setmanes. L’equip d’ERC-Tortosa Sí valorarà les diferents propostes i, posteriorment, presentarà quin serà el projecte definitiu que incorporarà al seu programa electoral en un acte públic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.