El passat dissabte, dia 16 de febrer, es va realitzar a Badalona el Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana. Un dels punts de l’ordre del dia era l’elecció dels candidats del Jovent Republicà per a les Eleccions Europees en la llista encapçalada per l’Oriol Junqueras i la Portaveu de l’Associació Catalana de Drets Polítics, Diana Riba.

Una de les candidates escollida ha estat l’ebrenca i calera Céline Borràs Fortuna, actual secretària d’Organització del Jovent Republicà de les Terres de l’Ebre, juntament amb els dos altres candidats Albert Pons i Marc Casanovas.

Borràs, en el seu discurs, ha remarcat que “enmig del judici franquista que està deixant al descobert les vergonyes d’un Estat Espanyol mancat de garanties democràtiques, ens cal ser forts dins les institucions europees per tal de poder augmentar la projecció internacional del nostre projecte republicà“. També ha volgut deixar clar l’important paper de la joventut assenyalant que “el jovent tenim la clau de volta per poder canviar la història“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.