Aquest proper diumenge 17 de febrer retorna el programa d’Escoles de Bàsquet i ho farà a la Ràpita. Segueix en marxa el programa d’Escoles de Bàsquet de l’RT Tarragona, i aquest cop és el torn de la població marinera del Montsià. Aquest proper diumenge 17 de febrer el Pavelló Municipal de la Ràpita s’omplirà de nois i noies per gaudir d’una gran jornada de basquetbol. Aquesta és la cinquena trobada d’aquesta temporada, i s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració del Club Bàsquet Rapitenc dels Alfacs.

En aquesta trobada trobarem equips Premini i Escola dels equips del CB Cantaires, CB Alcanar, CB Amposta, AE La Sènia, BC Peníscola, CB Benicarló, AD Torreforta, CB Vinaròs i CB Rapitenc. La jornada començarà a les 10:15h del matí i comptarà amb un total d’14 partits repartits en quatre pistes.