El Col·legi d’Aparelladors de les Terres de l’Ebre (CAATEETE), juntament amb Premaat, convoca el 1r premi treball de recerca de batxillerat i síntesi de CFGS per a treballs relacionats amb l’arquitectura i l’execució d’obres.

Podran participar‐hi els/les alumnes que estiguen cursant el segon curs de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior (CFGS) 2018‐2019, en els centres educatius de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta, i que hagen fet un treball de recerca o un treball de síntesi, en cada cas.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 20 de maig de 2019.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre