El president de la federació catalana de ciclisme, Joaquim Vilaplana, ha anunciat que les Terres de l’Ebre comptaran amb una delegació ebrenca aquest 2019. Era un dels compormisos que va adquirir quan va ser escollit màxim dirigent de la catalana, tot remarcant la tasca que es fa des de les Terres de l’Ebre per potenciar el ciclisme de base.

Ho va donar a conèixer durant l’acte de presentació oficial de tots els equips de la penya Ciclista Baix Ebre ‘Ja arribarem’, que es va dur a terme a l’hotel SB Corona de Tortosa. L’entitat compta amb una trentena de xiquets i xiquetes ciclistes i aquesta temporada destaca el cadet, ja que és l’únic en competició a la demarcació de Tarragona. En el seu parlament, el seu president, Raül Querol, va destacar que des de fa molt de temps treballen per potenciar la base de ciclisme i que actualment és una de les 13 escoles homologades per la federació.

Des de l’ajuntament tortosí, han agraït la tasca de la penya Ciclista Baix Ebre ‘Ja arribarem’ amb la promoció a les escoles i de suport a aquest esport. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha volgut destacar que des del consistori també han apostat pel ciclisme “amb la reforma integral del velòdrom”, en una vessant esportiva, i amb l’ampliació de carrils bici a la ciutat, en un vessant més social.