L’equip de ciclisme Controlpack-Badia-Fontestad comptarà aquesta temporada amb 19 corredors, 12 dels quals són noves incorporacions. Tots ells competiran en elit-sub23 i representaran el territori en campionats catalans i estatals.

Entre les dotze novetats que s’han produït, destaquen els lleidatans Arnau Solé (Team Blue Motor), exprofessional, que compta en el ciclisme aficionat amb diferents victòries de qualitat, i Albert Masana (Oleka), al costat d’Enric Juanola (Benicasim-Me Gusta), que complirà l’última campanya com sub 23. També han arribat Antonio Pereñiguez (Esteve-Barraques); Borja Alberola i Gabriel Tomàs (Electro Hiper Europa); Òscar Moscardó (Kross Pemoy); Andrés Pascual (Davima), Jordi Galindo (Lizarran Reus), que torna a l’equip, i tres júniors, Joan Vidal (CT Basiliscus); Borja Romero (Infinobras.Eddy Merckx) i Santiago Isaac (Fundació Lintxu). Completen la plantilla dos ciclistes americans, el costa-riqueny Dani Jara de 21 anys, una de les més fermes promeses del seu país, i un colombià.

Continuen després de certificar la seva renovació, el camarlenc Oriol Beltran, el tortosí Francesc Xavier Espuny, Salvador Trias de Móra d’Ebre, el de Terol Jonàs Sancho, Sergio Ubeda de Sant Jaume d’Enveja, Guillem Herrera de Sitges i el gironí Joaquim Badia. L’equip estarà dirigit per Eugenio Díaz, amb el suport d’Andrés Milian.

L’equip de la UC Montsià, seguirà comptant amb la col·laboració de les empreses Fontestad i Badia, i per als pròxims anys de Controlpack, el seu principal espònsor, renovant també l’acord amb la marca de bicicletes Massi.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez