L’Ajuntament de la Ràpita ha posat en marxa treballs de reforç de l’enllumenat públic. L’actuació consisteix en augmentar els punts de llum existents als carrers que conformen l’anomenada popularment com a ‘Volta tonta’ i també s’augmentarà la potència a l’avinguda Codonyol i es reforçarà la il·luminació en un tram del carrer Dr. Ferran.

La inversió inicial el que va fer és substituir les faroles existents, però estaven molt separades entre elles i s’ha detectat una manca d’uniformitat de la intensitat de llum en tota aquesta zona, per la qual cosa el que fem és instal·lar una trentena de nous punts de llum amb els que aconseguirem que aquesta zona del centre del poble estigui més ben il·luminada” ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

Així, la primera actuació, ja en marxa, millorarà la il·luminació dels carrers Constància, Sant Isidre i Constitució amb la instal·lació d’una trentena de noves lluminàries, que s’ubicaran just davant de les ja existents. Això implica una inversió de 39.000 euros per duplicar el nombre de punts de llum i donar uniformitat visual als vianants. A més, al carrer Gorria es reforçarà la il·luminació amb 9 punts de llum. D’aquesta manera, cada 25 metres aproximadament hi haurà una farola en tota la zona, una de les més comercials de la població.

D’altra banda, i també en un bloc d’actuacions de millora lumínica de l’espai públic, es reforçarà la il·luminació en 5 punts del carrer Dr. Ferran, amb 1.700 metres d’inversió, s’augmentarà la potència en 11 lluminàries de l’avinguda Codonyol, amb 5.500 euros, i també se substituiran les llums led que s’havien fos a les pantalles de l’entrada sud del poble pel carrer Sant Isidre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.