Ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís que hi havia un gos que havia caigut al riu Ebre a Amposta. Sobre les 18.25 hores van rebre la trucada alertats per un grup d’alumnes que va detectar que el gos havia caigut al riu a la façana fluvial de la capital del Montsià.

Un cop arribats els efectius d’emergència al lloc dels fets, van detectar que no podien descendir per les roques i van decidir apropar-se al gos amb una llanxa.

L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre, que va trucar al 112, informava que un grup d’alumnes de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta va alertar a les mestres que havien vist un gos al riu i que no podia sortir molt prop de la biblioteca. Un bretó jove sense xip, va ser rescatat i l’Associació Engrescats se’n va fer càrrec.

Foto: Associació Engrescats a les Terres de l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.