Aquest dijous al matí van començar les obres de pavimentació als carrers Pau Casals i Masia de Roquetes, unes obres pendents de l’any passat que es porten a terme ara amb una part del superàvit de l’any 2018. Amb aquestes obres ja estaran asfaltats tots els carrers de Roquetes i Raval de Cristo. Tot i això aquest 2019 també està previst repavimentar algunes petites zones a causa del seu deteriorament.

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, es mostra satisfet d’haver pogut portar a terme el compromís adquirit aquesta legislatura de pavimentar tots els carrers de la ciutat.

Gas també ha anunciat que a principis del mes de març es portarà a terme la millora d’alguns dels camins afectats per les passades pluges d’octubre i novembre perquè a la primavera es pugui realitzar la millora global de tots els camins del municipi de Roquetes.

Aquesta setmana també han començat les obres de millora del tram urbà de la Via Verda comprés entre el pavelló municipal i la seu del Parc Natural del Port. L’any passat es va adequar el tram d’enfront del pavelló i en aquesta segona fase s’habilita un nou tram perquè la Via Verda continuï en línia recta, s’amplia la vorera per encabir el carril bici i a continuació de la vorera al carril bici que transcorre per la carretera es col·locaran uns elements de goma fosforescents perquè el tram sigui més segur.

Amb aquesta actuació l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, dóna per tancades les obres al tram urbà de la Via Verda que li donaran més visibilitat i una major seguretat per als seus usuaris.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.