L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, va apuntar que aturar o negar el permís d’obra del polèmic abocador industrial podria constituir un delicte de prevaricació. “Quan una empresa ha obtingut una declaració d’impacte ambiental i un pla especial urbanístic, adquireix uns drets. Només li queda un últim tràmit que és la llicència d’obres que corre a càrrec del municipi. Negar-la per part de l’ajuntament és prevaricar. Ho hem de tenir tots molt clar. En cas que l’ajuntament la negués, Riba-roja es convertiria en una república bananera”, ha argumentat Suárez

Malgrat la votació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en contra d’aquest projecte que impulsen les empreses Grinyó i Urbaser, Suárez es va refermar en la seva defensa, argumentant la pèrdua massiva de llocs de treball del sector industrial al nord de la comarca i la manca d’una alternativa.

Periodista.