La portera de Deltebre Fàtima Fabra als seus vint-i-quatre anys d’edat, és una portera experimentada, amb bon joc de peus i impressionants reflexos sota pals. Va donar els seus primers passos en el món del futbol a la UE Jesús i Maria per després fitxar amb el Club Deportiu La Cava. D’allí va fer el salt durant quatre temporades al CFF Tortosa-Ebre. Posteriorment, va continuar la seva trajectòria en dos equips portuguesos, el GCD A-Dos-Francos i el Grup Desportivo Estoril Praia. La portera catalana assegura que arriba al Vila-real CF “il·lusionada i amb moltes ganes” de seguir creixent com a jugadora de la mà de l’entitat groga. Les groguetes que entrena Sara Monforte, són quartes emparellades amb el tercer classificat el CF Alhama a la lliga de la preferent valenciana (37 punts) distanciades a tan sols un put del líder, el Llevant B amb 38.

L’altre fitxatge ha estat la nordamericana Kennedy Kessler de vint-i-dos anys. Procedent del Texas Spurs, Kessler és una atacant nord-americà que pot actuar tant a la mitjapunta com de referència en el front d’atac. Polivalent i amb un increïble olfacte golejador, la davantera nord-americana ha anotat 84 dianes en 89 partits, a més d’haver repartit 37 assistències durant la seva etapa a la universitat Hardin Simmons. En aquest període va ser guardonada en dues ocasions com davantera de l’any en categoria universitària. A més de defensar els colors d’Hardin Simmons University i WPSL-Texas Spurs, també ha vestit l’elàstica d’Andromeda Soccer Club. Des dels Estats Units arriba al Vila-real CF amb l’objectiu d ‘ “ajudar l’equip amb els meus gols per continuar sumant victòries“.

D’altra banda, el capítol de sortides del Femení A el protagonitza la portera Lourdes Vilches, la qual obre una nova etapa al futbol professional.

El proper partit que disputaran les del ‘submarí groc’ serà aquest cap de setmana en el desplaçament al camp del Marítim onzè classificat amb 17 punts, diumenge a les 11 del matí. Es podrà veure el debut de Fàtima i Kessler amb la camiseta ‘grogueta’.

El Vila-real busca l’ascens tenint en compte que tant el Llevant B com el València B, primer i segon classificats no poden ascendir a primera divisió perquè tenen els seus equips A a la màxima de futbol femení estatal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.