Pere Aurell i Ragna Debats, de la Cameta Coixa es van imposar per segon any consecutiu a la Cursa lo Pastisset a Benifallet i que enguany ha celebrat el desè aniversari i que organitza l’Associació Fent Sendera.

Aurell va completar els 30 km de la cursa amb un temps de 2 hores, 56 minuts i 59 centèssimes. Jonatan Cuesta (Cameta Coixa) va ser segon amb 4 minuts i mig més respecte al líder de la cursa. En tercera posició va completar el podi de la disciplina masculina Joan Pol Vilà (EA Mont-roig del Camp), amb un crono de 3:04:47.

En categoria femenina la victòria va estar per a Ragna Debats amb un temps de 3:35:36, sent segona Ingrid Ruiz (AE Matxacuca), amb 3:46:00 i, en tercera posició, Paula Espinach (Cameta Coixa), amb 04:09:29.

Pel que fa a la categoria sènior, el vencedor ha estat Jonatan Mora i Sandra Vidiella en fèmines i que també ha estat la campiona local. Al Circuit Express, de 20,1 km, Arnau Aranda ha estat el vencedor, en segon lloc ha entrat Sergio Coll i va estar tercer Carles Salsench. En categoria femenina s’imposava Fanny Barreda sent Marta Gistas segona i completant el podi Yolanda Freixa.

La prova va encetar el calendari ebrenc de curses per muntanya de les Terres de l’Ebre, i va comptar amb 500 participants entre totes les competicions. La Cursa del Pastisset de Benifallet s’ha consolidat com una de les proves ineludibles del circuit ebrenc.

Quant a les accions solidàries, s’ha recollit roba i calçat esportiu per a la Creu Roja i s’han venut productes fets a mà. S’han realitzat diferents activitats i tallers destinats a llluita contra el càncer en col·laboració amb la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

La propera cita del circuit de curses de les Terres de l’Ebre es disputarà a Campredó amb la desena edició de la cursa de les Dos Torres el proper 10 de febrer.

Foto: Òscar Llop

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.