Nou èxit per a l’atleta galerenc Llorenç Sales al Campionat de Catalunya de pista coberta celebrat aquest cap de setmana a Sabadell. Es va estrenar amb la camiseta de la Unió Atlètica Montsià imposant-se en la prova de 1500 metres llisos i aconseguint la mínima per a l’europeu absolut que es disputarà a Glasgow a principis del mes de març.

El migfondista internacional va estar molt ben acompanyat de la llebre, el seu amic i company d’entrenament Artur Bossy (FC Barcelona) que va marcar des de l’inici de la carrera un ritme alt. Sales agafava llavors el comandament de la prova des de la primera curva i fins als mil cent metres, moment en que va deixar sol a l’atleta ebrenc per enfilar-se camí de la meta, als darrers quatre-cents metres totalment sol, i marcant un temps de 3’42”76 que li donava el títol de campió de Catalunya indoor. Va ser una marca que a més li garantia el rècord del campionat a més d’assegurar-se la mínima de la Real Federación Española de Atletismo per a Glasgow.

El deixeble de Carles Castillejo debutava amb molt bon peu amb la camiseta de l’equip ampostí que el va veure crèixer com atleta, abans de fitxar pel FC Barcelona.

En aquest enllaç podeu veure la carrera que li va donar el títol a Llorenç Sales:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.