ACN (Barcelona) – Els Bombers han atès aquest diumenge 51 serveis per vent des del migdia fins a les 20 hores, la majoria dels quals han consistit en la retirada d’arbres i elements caiguts o inestables. 16 avisos són de la regió de Lleida, 15 de Tarragona i 14 de la Regió Metropolitana Sud.

A més, han fet cinc actuacions a Terres de l’Ebre i una de sola a la Regió Metropolitana Nord. D’altra banda, Protecció Civil manté l’alerta del pla Ventcat i augmenta la previsió de superar el llindar de fortes ratxes de vent al Montsià i al Baix Ebre. A més, s’ha avançat també la previsió de superar els 90 km/h aquesta nit a les comarques de la Segarra i l’Anoia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.