El jurat del XXIV Premi de Fotografia de la Terra Alta, convocat pel Consell comarcal, un cop examinades les 62 fotografies presentades al certamen, d’acord amb les diferents categories convocades i d’acord amb les bases que regeixen el concurs, ha emès el veredicte següent:
Categoria A (Indrets de la Terra Alta)
1r premi: “I al fons, les Roques d’en Benet”. Batiste Plà Sanz
2n premi: “Albada al poble vell”. Joan Coronado Esteve
Categoria B (Lliure)
1r premi: “En la nostalgia”. Miquel Planells Saurina
2n premi: “Cosiendo redes de pesca 02”. Luís Mª Barrio
Accèssits Raimon Fotògrafs
Autor Comarcal: “Com ho veieu?”. Carlos Martinez Martinez
Autor Comarcal Jove: “Olor a vida”. Noemí Descarrega Galcerà
La reunió del jurat va tindre lloc el dia 18 de gener de 2019, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta. Els membres del jurat van ser: Jordi Duran i Suàrez, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre; Raimon Crescenti i Todó, fotògraf; Josep Cañada i Serraté, membre de l’Associació Cultural Zero i Mig Partit pel Mig; Lourdes Pujol i Cortés, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Montserrat Pellisa i Escoda, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, qui va actuar de secretària.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.