L’helicòpter del SEM ha evacuat aquesta tarda un motorista que s’ha accidentat al Perelló i l’ha portat fins a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, han informat fonts de Bombers.

El conductor hauria caigut en un revolt de la TV-3022, a l’altura del quilòmetre 10. Com a conseqüència de la caiguda s’hauria fracturat el canell i un turmell segons les primeres valoracions del personal dels Serveis d’Emergències Médiques que l’han atés en primera instància.

El motorista tenia policontusions a més a més de les fractures i els metges han decidit un trasllat urgent per via aèria davant la gravetat del pacient.

Un cotxe bolca a Amposta

Hores abans, al voltant de les 11.30 hores d’aquest dissabte, es rebia l’avís d’un accident de trànsit a la C-15, dins el terme d’Amposta. El conductor, un home de 87 anys d’edat, estava conscient fora del vehicle bolcat quan han arribat els efectius policials, Bombers i SEM. Després de fer-li les primeres observacions a la mateixa carretera, s’ha traslladat el pacient a l’hospital comarcal d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.