La UE Rapitenca ha incorporat al davanter Seydina Omar Mouhamed Thiam, que arriba procedent de la UD Torrevieja de la Preferent valenciana. Omar nascut al Senegal té 25 anys i destaca pel seu excel·lent joc aeri gràcies al seu 1.90 d’alçada i una enorme potència física.

Va començar la carrera futbolística en equips municipals de la seua localitat, jugant amb la Selecció Sub 17 de Senegal, sent la seua etapa com a juvenil quan va marxar a la República Txeca per formar part del Kim Grant International a la temporada 2013-14. En la campanya 2016-17 va començar jugant a ‘l’Alcalà CF del grup I de Preferent, passant per l’Alcúdia que militava en el grup III de Regional, i en la 2017/18 va tornar de nou a l’Alcalà on va marcar cinc gols en un mateix partit encara que va acabar la competició en el UD Benigànim on va quedar a les portes dels”play-offs” d’ascens a Tercera Divisió.

Es converteix així en el quart fitxatge dels rapitencs en el mercat d’hivern (s’afegeix a l’arribada de Demba Traoré, Edile i Barry) per reforçar a un equip que està acusant la falta de gol (amb tan sols 21 gols marcats aquesta temporada) que li està passant factura a un conjunt mariner que està immers en la lluita per la permanència a primera catalana. Ara mateix són tercers per la cua en 17 punts ocupant una de les places de descens directe a segona catalana, però a tan sols dos punts de la zona de permanència que marca el Vista Alegre i Cambrils Unió amb 19 punts. Diumenge jugaràn una autèntica final a la Devesa a partir de les 12 del migdia, rebent la visita del coer del grup, el Balaguer (13 punts), en un partit on no poden fallar.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.