La coneguda pallassa Pepa Plana s’ha incorporat a al candidatura de la CUP Deltebre. El nom de la pallassa s’ha donat a conèixer en el marc de la campanya “Desvetllem” les claus en la qual la CUP Deltebre dona a conèixer cada dia el nom d’una de les persones que formaran part de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

Pepa Plana (Valls, 1965) porta ja uns anys afincada al delta de l’Ebre. La CUP Deltebre desvetllarà l’ordre de la llista electoral en un acte al Centre Fluvial del Delta el pròxim 1 de febrer. Entre els noms que s’han desvetllat fins al moment hi ha el de l’actual regidora, Dayana Santiago, el de la professora i activista feminista Carme Abril, el del biòleg Pere Mangrané i altres membres de l’assemblea de la Cup Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.