El municipi de Paüls ha celebrat enguany Sant Antoni amb nombroses activitats festives i una gran participació popular. Els actes es van iniciar dijous, diada de Sant Antoni, amb l’elaboració del típic panoli i les casquetes, amb la col·laboració de gent del poble i també de l’Escola Municipal.

Dissabte es va fer el tradicional esmorzar a Sant Roc i posteriorment es va oficiar una missa a l’Ermita. El dinar de germanor va tenir lloc al Casal Municipal, que estava ple de gom a gom. Després de dinar es va degustar el típic cremat i la festa va continuar fins la nit amb una gran actuació musical.

Diumenge es va fer la tradicional benedicció dels animals a la plaça Major i es van repartir casquetes. Els actes de celebració de Sant Antoni van acabar a la tarda amb una divertida obra de teatre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.