El grup d’alimentació Nomen Foods ha arribat a un acord amb Carreras Grup Logístic per a la gestió integral de les seves activitats logístiques. D’aquesta manera, Nomen Foods posa en mans d’un operador especialitzat les diferents activitats per a la distribució dels productes entre els seus clients. “L’acord forma part de la nostra estratègia de buscar els millors partners a aquelles activitats no core“, assenyala Raul Carles, director corporatiu de Nomen Foods.

L’acord amb Carreras suposarà una redistribució de l’espai de la planta de producció de Deltebre, que alliberarà una zona de magatzem per a dedicar-la a activitats de producció i relacionat amb el seu pla director industrial 2.0. A més, i gràcies a l’estratègia logística que s’implantarà Carreras, es produirà un estalvi de costos i s’optimitzarà el servei al client amb una reducció de temps en el lliurament de les comandes. En aquest sentit, Nomen Foods tindrà a partir d’ara capacitat per lliurar en un màxim de 72 hores qualsevol comanda dins de la Península Ibèrica.

Carreras Grup Logístic posarà així a disposició de Nomen Foods la seva xarxa de magatzems, la gestió dels seus estocs, el copacking i la distribució i transport dels seus productes. “Carreras una firma líder en el sector del gran consum, amb una xarxa de distribució consolidada i especialitzada en alimentació, i amb una aposta clara per la inversió en sistemes de comunicació com una via clau per aconseguir una millora contínua en la qualitat del servei” , assegura Carles.

Sobre Nomen Foods

El grup d’alimentació Nomen Foods, controlat en un 89% per la cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre, s’encarrega de la producció i comercialització de les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, a més dels negocis de granels per a indústria i exportació. Nomen és la principal marca de l’empresa dirigida al mercat de gran consum i, a més d’una gran varietat d’arrossos, disposa de purés, sèmoles, farines, begudes d’arròs, pa ratllat i plats preparats, entre altres. Bayo, amb 40 anys d’història, és la marca creada per al canal Horeca i dirigida als professionals de l’hostaleria i restauració. Finalment, l’any 2009, l’empresa va llançar la marca Segadors del Delta per agrupar les varietats rodó i Bomba que es cultiven al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Nomen Foods disposa d’una planta de producció a Deltebre, que dóna feina a 68 col·laboradors. La cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre, per la seva banda, està formada per 967 socis, que conreen 5.500 hectàrees a la zona del Delta de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.