L’ajuntament d’Amposta ha desvetllat una de les actuacions musicals més destacades dels darrers anys en la música actual ales Terres de l’Ebre, es tracta de Melendi, aquest cantants asturià que actuarà a Amposta el proper 14 d’Agost desprès de l’acord al que han arribat les promotores i l’Ajuntament d’Amposta.

Aquest concert qualificat de primera línea per l’Alcalde d’Amposta tindrà un preu d’entrada de 28 euros i es realitzarà al recinte firal de la capital del Montsià.

Noticia publicada per Amposta Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.