El Museu de la Pauma continua explorant els punts d’encontre entre l’artesania i el disseny i posa en marxa un projecte d’investigació amb l’objectiu de trobar noves aplicacions a les fibres vegetals. L’espart i el vímet seran les dos fibres protagonistes d’enguany i se sumen a la pauma, natural o tintada, per buscar possibles noves  hibridacions.

El projecte s’anomena Tàndem Artesania / Disseny, visions singulars. S’han programat dos caps de setmana intensius ( 26 i 27 de gener i 30 i 31 de març), on un dissenyador i un artesà compartiran vivències i coneixements per experimentar i trobar nous camins per a les fibres vegetals.

Aquestes sessions concebudes com a seminaris de treball formen part del programa Treball a les 7 comarques del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan adreçades a professionals i alumnat del món del disseny, l’interiorisme, l’artesania i l’educació.

El primer cap de setmana confluiran l’artesana Simone Simons, experta en espart, i la dissenyadora Pepa Reverter; i el segon, l’artesà Joan Farré, expert en vímet, que farà tàndem amb el dissenyador Curro Claret. El període d’inscripció és del 15 al 20 de gener (ambdos inclosos).

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.