Les noves baranes del passeig marítim de l’Ametlla de Mar són una realitat. L’actuació s’emmarca en el pla per millorar la imatge de la façana marítima, que es realitza progressivament actuant en els punts més deteriorats pel pas del temps.

Un dels punts on s’ha actuat és a la zona de vianants, pròxima a la plaça Joan Miró, on s’ha canviat la barana existent per una d’acer inoxidable, similar a les que hi ha en d’altres miradors. L’altre punt és a la plaça de l’Amerat, on se substituirà tota la balustrada per una barana de les mateixes característiques. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Aquesta actuació pretén continuar l’obra que ja s’ha finalitzat al passeig Marítim, amb la renovació de tota la balustrada que unia les platges de l’Alguer i Pixavaques, per una nova barana amb pedra placada i acer inoxidable, més resistent al salnitre i a les condicions meteorològiques pròpies de la població.

Font: la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.