Aquesta matinada els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat per extingir l’incendi que s’ha produït a la teulada d’una barraca situada al carrer Major dels Muntells, a Sant Jaume d’Enveja. De moment s’estan investigant les causes que han provocat aquest sinistre.  Afortunadament, la família que hi havia dins de la casa ha pogut sortir il·lesa, però no ha pogut passar la nit a casa seva. La casa està ubicada al carrer Major número 36 dels Muntells.
L’avíes es va rebre passats quarts de dotze de la nit. Fins als llocs dels fets s’han desplaçat sis dotacions dels Bombers que han treballat per extingir l’incendi. No s’ha tingut que lamentar cap ferit en l’incident.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.