El cul de Josep Bordes segueix portant cua. Si el passat 15 de desembre va ser el PP valencià qui s’escandalitzava ficant el crit al cel per l’actuació del conjunt ulldeconenc a Castelló que va acabar amb el “nu integral” del vocalista del grup, després van ser els mateixos integrants del partit popular qui portaven el cas a les Corts Valencianes on va replicar el diputat de Compromís i ex-líder de la banda La Gossa Sorda, Josep Nadal, defensant al seu company Josep Bordes.

Ara és el torn de VOX el partit d’extrema dreta que ha presentat una denúncia al jutjat de Castelló contra el cantant de “Pepet i Marieta”, després de la seua actuació que va tindre lloc el passat desembre en motiu del 86è. aniversari de “Les Normes de Castelló”.

Els fets que denuncien són el ja conegut “striptease” que fa en totes les seues actuacions i que ha estat catalogat pel partit d’extrema dreta com un “escàndol” i que “feria la sensibilitat” dels espectadors.

A més ha afegit el president del partit a Castelló, Santi Abascal, també han denunciat al Partit Comunista dels Pobles d’Espanya per un pressumpte delicte d’odi pels “insults i la gravetat dels continguts dels cartells” que es van poder veure durant l’acte de dit aniversari a la plaça Major de la localitat castellonenca.

Han afegit que aquestes accions “compten amb el recolzament del Consistori presidit per Amparo Marco, una cosa que és evident doncs el seu nom i escurt es llegeix en algun cartell”, segons indiquen el seu comunicat.

Les denúncies van estar interposades ahir dimarts als jutjats de Castelló de la Plana, segons informa el periòdic ABC.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.